weby pro nejsevernější čechy

Liga severu 2017 – futsal

V úterý 28. listopadu 2017 v rámci soutěžení středních škol Šluknovského výběžku proběhl ve sportovní hale ve Varnsdorfu turnaj chlapeckých družstev ve futsale.

O tom, že se i letos koná Liga severu, jsem se dozvěděl v podstatě náhodou a omylem. Takže stále nevím, kdo tuhle akci pro středoškoláky organizuje a jaké jsou discplíny. Dozvěděl jsem se pouze tolik, že snad letos jen kluci a že kromě futsalu se za týden (v úterý 5. prosince 2017) bude opět ve varnsdorfské sportovní hale hrát florbal. Bohužel, ten den budu leštit kliky v KV na soudu. Na místě jsem se pak ještě navíc dozvěděl, že ve čtvrtek 7. prosince 2017 proběhne cosi s názvem Challenge Cup pro 1. a 2. ročníky středních škol, ovšem o tom vím ještě méně než o Lize severu. A bohužel ten den budu nejspíš v Drážďanech.

Na palubovce se postupně střídala družstva, na rozpisu pojmenovaná K. Světlé, BGV, Lesárna, Polygrafka, GRBK, Mariánská, Bratislavská. Místním snad netřeba nic vysvětlovat. Dvě rozřazovací skupiny, 15 minut herního času. Pokud nejsem slepý, žádná škola o akci na svém webu zatím neutrousila ani písmenko. Výsledky máme přislíbeny, dosud ale v poště nic nepřistálo. Takže alespoň něco málo je vidět ve fotogalerii.

Prosincová aktualizace:

Výsledky oficiální cestou dodnes nedorazily. Oklikou tedy alespoň něco:

Výsledek turnaje se započítává do Středoškolské futsalové ligy a zároveň do Ligy severu.

Celkové pořadí:

1. Gympl Vdf

2. VOŠ Vdf /stř. Bratislavská/

3. VOŠ Vdf /stř. K. Světlé/

4. Gympl Rbk

5. Lesárna

6. VOŠ Vdf /stř.Marianská/

7. Polygrafka Rbk

Bohužel nedokáži najít nic oficiálního ani o jedné ze dvou zmiňovaných lig.

Liga severu florbal dívky rok 2016 ->, Liga severu florbal chlapci rok 2016 ->

Tagy