weby pro nejsevernější čechy

Youth, Speak Up!Desítky mladých úspěšných lidí společně vystoupí s vizí o budoucnosti České republiky

Inspirativní mladí lidé z různých profesních oborů se sejdou v pondělí 8. října 2018 od 18:30 v Lucerna Music Baru. Každý zde uvede svou představu budoucnosti České republiky. Výstupem fóra bude společná vize naší generace, kterou budeme dále propagovat a medializovat. Akce se bude konat v rámci Festivalu demokracie Forum 2000
ve spolupráci s Klubem mladých politologů.
Této události se zúčastní Tomáš Klus (umělec), Dominik Stroukal (ekonom, Roklen24), Ondřej Krátký (spoluzakladatel, Liftago), Martin Škoda (profi fanda gastronomie, Konec plýtvání), Andrea Procházková (redaktorka, Týdeník Respekt), Libor Hoření (inovátor, podnikatel, Toprecepty.cz), Tomáš Pánek (digitální stratég), Veronika Víchová (analytička, Kremlin Watch), Petr Šrámek (farmář, podnikatel), Petr Chytil (právník, Havel & Partners), Tereza Harazímová (fashion market(h)ink, Inspired by Vermont), Hana Němcová (zakladatelka, Frusack), Marie Salomonová (spoluzakladatelka, Nevypusť duši), Jan Husák (analytik, Česká rada dětí a mládeže) Vojtěch Sucharda (advokát, partner ARROWS advokátní kancelář). Online se připojí: Ladislav Zibura (cestovatel, spisovatel), Trang DoThu (bloggerka, asijatka.cz), Kateřina Vacková (lékařka, Loono), Karina Zadorozhny (vědkyně, biochemie) a Zuzana Holubcová (vědkyně, reprodukční medicína).
První část bude složena z krátkých projevů jednotlivých řečníků, ve kterých shrnou, čím se zabývají, čeho by chtěli ve svých oborech docílit, jak by jim „stát“ mohl jít v jejich snažení naproti, kde vidí překážky, co u nás chybí k naplnění jejich cílů. Celá událost bude zakončena veřejnou debatou s diváky.
Klub mladých politologů je studentská organizace působící na Vysoké škole ekonomické.
Působí aktivně od roku 2010 a svou činností sdružuje mladé lidi se zájmem o politiku a dění ve společnosti. Pořádáme přednášky o aktuálních společenských problémech a debaty s významnými osobnostmi. Naším cílem je pozitivně přispět k utváření politické kultury v české společnosti a zvýšení občanské vzdělanosti.

Tagy