weby pro nejsevernější čechy

Policie žádá o pomoc při pátrání po pětadvacetiletém muži

PÁTRÁNÍ BYLO UKONČENO–>

Rumburští policisté od středy 12. prosince 2018 intenzivně pracují na případu zločinu loupeže a přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, ke kterému došlo na benzínové čerpací stanici v Rumburku krátce před jednadvacátou hodinou. Ve velmi krátké době se policistům podařilo vypátrat a zadržet útočníka, na kterého byla v pátek 14. 12. 2018 soudcem uvalena vazba. Proti útočníkovi, který zranil obsluhu benzínové čerpací stanice, policisté zahájili trestní stíhání a ve hře je mimo jiné až desetiletý trest odnětí svobody. K odcizení peněz, ani zboží během incidentu nedošlo. Odvážný čerpadlář svěřenou stanici ubránil.
Policisté v souvislosti s vyšetřovaným případem pátrají po pětadvacetiletém muži, vysokém 180 až 185 cm, hubené postavy. Muž má hnědé oči a hnědočerné krátké rovné vlasy. Informace s fotografií jsou k nalezení zde.
Uvítáme pomoc našich spoluobčanů při pátrání po hledaném. Jakékoliv informace k výskytu hledaného muže mohou občané poskytovat policistům na tísňové lince PČR 158 nebo přímo pracovníkům kriminální policie na tel.: 974 442 528.

Za případnou vstřícnost a poskytnutou pomoc děkujeme !

Tagy