weby pro nejsevernější čechy

Předprodej na playOFF začalo

Bílí Tygři už mají jistotu, že ani čtvrtý rok v řadě nebudou chybět ve vyřazovacích bojích Generali play-off Tipsport extraligy. Účast ve čtvrtfinále si zajistili s velkým předstihem a nyní už je také jasné, že v prvních duelech čtvrtfinále budou mít výhodu domácího prostředí. I když čtvrtfinálový soupeř teprve vzejde z bojů posledních kol základní části, předprodej vstupenek na první dvě domácí čtvrtfinále bude zahájen už tento pátek. Od 1. března až do konce základní části ligy, tedy do pátku 8. března mohou všichni majitelé permanentních vstupenek využít svého předkupního práva na svá místa i možnost přednostního dokupu dalších vstupenek. Nově budeme ve stejném termínu tuto službu nabízet také online prostřednictvím společnosti Ticketmaster. V pondělí 11. března pak bude zahájen volný prodej vstupenek na první dva duely čtvrtfinále.

Systém vstupenek na play-off
Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2018/2019 pak mají aktuálně předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. Tohoto práva mohou využít od pátku 1. března od 9:00. Lístky budou na Rotundě Home Credit Areny prodávány pouze po předložení permanentní vstupenky, v rámci online nákupu až po registraci majitele permanentky v síti Ticketmaster. Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupenku na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

V pondělí 11. března v 9:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou, a to online a na prodejních místech Ticketmaster. Prodejní místo na Rotundě Home Credit Areny bude otevřeno dle běžné otevírací doby.

Ceny a slevy
Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 200 Kč ve 4 N.P. do 350 Kč v 1. kategorii. I v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Podrobné informace o cenách, slevách a systému online prodeje naleznete na stránkách www.hcbilitygri.cz.

Tagy