weby pro nejsevernější čechy

Halloweenské utkání tentokrát s lehce posmrtným doprovodným programem!

V pátek 1. listopadu hostí Bílí Tygři na domácím ledě Vítkovice a v rámci doprovodného programu naváží na úspěšnou tradici každoročních speciálních „halloweenských zápasů“. Oproti předchozím letům však bude program určen spíše dospělým fanouškům, ponese se totiž v lehce posmrtné dušičkové atmosféře. Opět nebudou chybět strašidelné momenty, pochmurná výzdoba arény a zapálené svíce. Přijďte postrašit našeho soupeře v těch nejděsivějších kostýmech a maskách!

Pro fanoušky je připraven program s řadou novinek. Změn doznají zahajovací ceremoniál, videosoupiska nebo oblíbená přestávková soutěž Zlatá tygří trefa. Na mnoha inovacích s Bílými Tygry spolupracuje liberecká pohřební služba Likrem, partner utkání, což naznačuje, že se bude nač těšit.

Na ochozu Home Credit Areny nebude chybět fotokoutek s řadou halloweenských a dušičkových rekvizit, a pro návštěvníky v nejhezčích, nejošklivějších či nejstrašidelnějších maskách máme připravenou pizzu zdarma! Velmi zajímavě, a hlavně tematicky, pak bude pojednám catering nejen v ČS Klubu, ale také na outletech na ochozu Areny. Je libo například speciální halloweenský drink?

Utkání mezi Bílými Tygry a HC Vítkovice Ridera se v Home Credit Areně uskuteční v pátek 1. 11. od 18:00.

 

Tagy