weby pro nejsevernější čechy

Bílí Tygři budou vracet vstupné na čtvrtfinálové zápasy od úterý 14. dubna

Řada fanoušků si začátkem března zajistila vstupenky na první dva čtvrtfinálové domácí zápasy play- off. Vzhledem k eskalaci epidemie byly nakonec vyřazovací boje zrušeny, klub tehdy všem přislíbil vrácení plné výše vstupného. Vracení vstupného bude probíhat od 14. do 30. dubna, a to dvěma způsoby.
V případě, že k nákupu došlo online v síti Ticketmaster, bude plná výše vstupného vrácena na účet klienta. K uplatnění nároku na vracení vstupného je nutné vyplnit formulář na stránkách ticketingové společnosti Ticketmaster.
V případě zakoupení vstupenek osobně v předprodeji na Rotundě Home Credit Areny je nutné se osobně dostavit na místo nákupu. Pro tyto účely je určena kancelář Rotundy ve všední dny od 14. do 30. dubna vždy od 13 do 18 hodin. Zde budou připravena tři otevřená přepážková okna, kde budou zákazníci obslouženi. Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci prosíme o respektování všech
hygienických opatření, především pak zakrytí úst a nosu a dodržování rozestupů o délce minimálně 2 metrů.
Pokud byly vstupenky zakoupeny na jiných prodejních místech než na Rotundě, je nutné vrácení vstupenek v místě nákupu. Pokud je dané prodejní místo zavřené mohou se fanoušci obracet na kontakt vstupenky@homecreditarena.cz , kde budou informováni o dalším postupu.

Postup pro fanoušky, kteří vstupné věnují klubu
V posledních týdnech byl klub zavalen emaily či zprávami na sociálních sítích od fanoušků, kteří nemají zájem o vrácení vstupného a kteří chtějí touto částkou podpořit klub. Tohoto gesta solidarity ve velmi složité době si ve všech případech velmi vážíme a všem děkujeme.
Pokud se fanoušci rozhodnou částku ve výši vstupného nevyžadovat, stačí zaslat naskenované či vyfocené vstupenky na e-mailovou adresu vstupenky@homecreditarena.cz a v textu uvést jméno a příjmení. Veškeré prostředky, které budou tímto způsobem poukázány klubu, budou věnovány na konto Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, tedy ve prospěch tygří mládeže.
Veškeré detaily a podrobnosti naleznete na www.hcbilitygri.cz

Tagy