weby pro nejsevernější čechy

Cestování vláčkem Humboldt děti zaplatily medvědem

Exkluzivním dopravcem dětí z teplického Klokánku byl v rámci dětského dne turistický vláček Humboldt. Jízdné bylo zdarma, ale protože děti byly spokojené a užily si krásné odpoledne, vyměnily krásný zážitek za plyšového medvěda.
„Děti jsme vyzvedli u jejich dočasného domova v Doubravské ulici a vydali se městem na Zámecké náměstí. Právě tam nám předali medvěda, je to už tradiční poděkování. Z náměstí jsme je odvezli do Šanovského parku,“ říká Pavla Lehnerová, výkonná ředitelka společnosti VisitTeplice, která vláček provozuje.

Vyjížďka vlakem byla součástí programu připraveného sponzory. Děti prý byly moc spokojené.
„Úžasně jsme oslavili den dětí. Vláček nás vozil po městě a my jsme všem z oken mávali. Jsme pyšní, že svůj dočasný domov máme v Teplicích,“ dodává Daniela Brtníková, ředitelka domova.

Společnost VisitTeplice od roku 2017 poskytuje služby v oblasti cestovního ruchu a volnočasových aktivit pro návštěvníky města Teplice, regionu Teplicka a Ústeckého kraje. Ve své oblasti je jedinou společností takového typu. Provozuje vlastní informační centrum a webové stránky www.visitteplice.com. Propojuje místní hotely, restaurace, muzea a ostatní provozovatele zařízení cestovního ruchu. Společnost poskytuje průvodcovské služby a spravuje řadu významných místních památek, např. poutní místo nad ostatky křesťanského mučedníka ze 4. století St. Clari nebo vyhlídkovou věž kostela sv. Jana Křtitele s interaktivní expozicí. VisitTeplice nabízí jízdy turistickým vláčkem Humboldt a výlety autobusy hop-on hop-off, poskytuje turistům kartu s 25% slevou na jízdenky a vstupenky a mobilní aplikaci v devíti jazykových mutacích.

Tagy