weby pro nejsevernější čechy

Májová soutěž hledá tipy na výlety. Fantazii se meze nekladou

Soutěž o nejzajímavější tip na výlet ve zdejším regionu vyhlašuje již podruhé Liberecký kraj. Pravidla jsou jednoduchá: do soboty 29. května na e-mailovou adresu rliberec@gmail.com společně se jménem a příjmením zaslat fotografii navštíveného místa a přidat příběh nebo vzpomínku, která se k němu váže. Prvních pět nejlepších získá propagační předměty Libereckého kraje.
„Soutěž vyhlašujeme podruhé. Už v loňském roce o ni byl velký zájem. Věřím, že i letos lidé pošlou spoustu tipů a ukáží místa, která mohou být inspirací k výletům pro každého,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.
Blíží se květen, měsíc, který přímo vybízí k romantickým procházkám a výletům. Většina lidí má svá oblíbená místa, kam rádi chodí. Stačí mít s sebou fotoaparát nebo mobil, vyrazit sám nebo s někým blízkým či zvířetem a vychutnávat jarní přírodu. Fantazii se meze nekladou.
Veřejnost pak zvolí z přihlášených fotografií na facebookových stránkách Region Liberec ty nejlepší. Prvních pět autorů z nich obdrží dárkovou tašku plnou cen, které se budou hodit při návštěvě Libereckého kraje. Ocenění udělí i odborná porota.

Tagy