weby pro nejsevernější čechy

Spolek Kašpar je plně připraven znovu se otevřít divákům

Dlouho očekávané se stalo skutečností! 17. nebo 24. května se budou moci divadla znovuotevřít svým divákům. Spolek Kašpar netrpělivě a bedlivě sleduje situaci a očekává finální datum. Jakmile jej vláda vysloví, v ten stejný moment zahájíme předprodej.
Diváci se mohou těšit jak na stálice našeho repertoáru, tak samozřejmě na premiéry, které jsme nazkoušeli, oficiálně odpremiérovali za zavřenými dveřmi a zatím hráli jen kondičně. Jsou to následující tituly – KRÁSKA Z LEENANE Martina McDonagha v režii Jakuba Špalka, TERASA Jeana- Clauda Carriéra v režii Filipa Nuckollse a hra VINCENC Torbena Bettse v režii Pavla Lagnera.
Krásku z Leenane a Vincence uvádíme na naší komorní scéně v Klubovně v Jindřišské ulici. Terasu s Petrou Špalkovou a Miloslavem Tichým v hlavních rolích, bude možno navštívit v Divadle v Celetné.
Odpremiérovali jsme ještě jednu novinku, ale vzhledem k tomu, že jde o velikonoční speciál, který nám na repertoáru doposud chyběl (máme vánoční, letní, hudební apod.), diváci jej uvidí až za rok.
Samozřejmě prozradíme, že jde o PAŠIJE v režii Filipa Nuckollse, který byl také vůdčí osobností při tvorbě scénáře.
Sledujte vývoj situace s námi a vzhledem k omezeným kapacitám a očekávanému hladu po kultuře, neváhejte a rezervujte si své vstupenky hned po ohlášení termínu znovuotevření divadel.
Pokud by bylo možné otevřít již 17. května, tak na tento večer máme nachystanou reprízu Shakespearovi nejkratší hry MACBETH. Umožní-li epidemiologická situace otevření až 24. května,
mohou se naši diváci těšit na loňskou novinku PROTOKOL od amerického autora Tracy Lettse, který je mimojiné držitelem Pulitzerovy ceny.

Tagy