weby pro nejsevernější čechy

Soutěž s Regionem Liberec: Čtyřlístek zdarma a dobroty z Českého ráje

Kdo by si nechtěl užívat výlety se svými blízkými na zajímavá místa se vstupy zdarma nebo získat stylové ozdoby na vánoční stromek? Tyto možnosti nabízí tradiční velká vánoční soutěž na sociálních sítích Region Liberec, kterou vyhlašuje již poněkolikáté Liberecký kraj.

„Advent by měl být časem klidu a časem, který trávíme s rodinou. Třeba právě na výletě. Možností v Libereckém kraji je celá řada. A když jsou cestovatelské znalosti spojené s možností výhry, je to přece motivace,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně hejtmana pro resort kultury, památkové péče a cestovního ruchu Libereckého kraje.

V týdnu od úterý 7. prosince do soboty 11. prosince se každý den na sociálních sítích Region Liberec objeví vždy v 17.15 příspěvek se soutěžní otázkou a možnou výhrou. Stačí v komentářích pod daným příspěvkem na onu otázku odpovědět, a tím se více přiblížit výhře. Hrát lze každý den, celkem bude položeno pět otázek s možnostmi pěti výher.

V úterý se bude možno těšit na otázku z Lužických hor a zasoutěžit si o exkurzi ve sklárně, ve středu čeká Máchův kraj a možná výhra je rodinný výlet do Doks s volným vstupem do muzea Čtyřlístku. Ve čtvrtek jsou připraveny třpytivé vánoční ozdoby z Rautisu v Poniklé. Pátek přinese tašku plnou bio produktů od Jana Vericha z Českého ráje a v sobotuse soutěží o rodinný vstup do liberecké zoo. Vůbec nejoriginálnější odpověď celého týdne získá cestovatelskou tašku s dárky, které se budou hodit nejen na cesty.

Více informací se nalézá na facebookovém profilu Region Liberec. „Vánoce se blíží. Pojďme v  nejkrásnějším období roku dělat radost druhým a zároveň podpořit místní regionální výrobce a další partnery. V této nelehké době si to zaslouží,“ vyzvala Vinklátová.

Tagy