weby pro nejsevernější čechy

ZAHRAJ V NÁROĎÁKU. VYDEJ SINGL!

Kulturní platforma Scéna Aussig a Kulturní středisko města Ústí nad Labem hledají nové talenty z Ústeckého kraje. Pomoci v hledání má nová soutěž, která je určena jak zaběhnutým kapelám, tak úplně novým hudebním projektům. A to bez jakýchkoliv žánrových nebo věkových omezení. Jediná podmínka je, aby alespoň jeden člen kapely měl trvalé bydliště v Ústeckém kraji.
Zájemci mohou posílat své dvě nahrávky a jedno video ze živého hraní (klidně i amatérské kvality) na email scenaaussig@gmail.com. Porota složená ze zástupců Scény Aussig a KSULu poté vybere kapely nebo projekty, které na podzim 2023 vystoupí v ústeckém Národním domě v rámci speciálních večerů.
Z finalistů soutěže si poté hudebník a producent Jan Brambůrek vybere jednoho vítěze, se kterým v roce 2024 natočí singl ve svém Tajným studiu, kde v minulosti natáčeli například Krucipüsk, Vypsaná fiXa, Houpací koně nebo kapely severočeského labelu Yannick South.
Přihlášky do soutěže mohou kapely posílat od 28. června do 3. září. Vyhlášení vybraných vystupujících poté proběhne v říjnu.


Veškeré informace k soutěži a pravidla najdete na webových stránkách www.ksul.cz.

Tagy