weby pro nejsevernější čechy

Ypsilonka zve na dětský den na golfu

V sobotu 23. září 2023 od 13 do 17 hodin se na golfovém hřišti Ypsilon Golf Resort v Mníšku u Liberce uskuteční dětský den a den otevřených dveří, který všem návštěvníkům ukáže, že golf je sport pro celou rodinu.

Během celého sobotního odpoledne bude pro děti i celé rodiny připravený zábavný program, během kterého si budou moci golf vyzkoušet i úplní začátečníci. Ti se během programu budou moci zapojit například do golfových soutěží o ceny, zkusit si chippování a puttování přímo s profesionálními trenéry z Ypsilonky nebo se projet v golfové buggy. Dospělí jistě ocení možnost shlédnout exhibici golfových profesionálů.

Součástí odpoledne bude golfový turnaj pro děti a mládež. Klubový Fojťáček startuje od 14 hod. a všichni návštěvníci tak budou moci podpořit nejmladší golfisty v jejich prvních turnajových zkušenostech. Již od sobotního rána se bude také hrát otevřený golfový turnaj Happy Golf Tour. Po skončení akce na Ypsilonce doporučujeme návštěvníkům, aby se přesunuli o pár set metrů pod resort na přehradu Fojtka, kde od 17:00 hod. vystoupí kapela Těla.

Resort Ypsilonky bude standardně celý přístupný pro návštěvníky, kteří si jej tak budou moci prohlédnout. Ukázka greenkeeperské techniky poodhalí zákulisí údržby golfového resortu. Pro malé návštěvníky pak bude v restauraci připravené speciální dětské menu, zmrzlina a další dobroty.

Během celého dětského dne dětem i dospělým návštěvníkům otevřeme celý areál Ypsilonky. Na příkladech nejrůznějších aktivit chceme všem ukázat, že golf je sport opravdu pro všechny bez ohledu na věk. Začít s golfem mohou již předškoláci, ale také senioři v pokročilém věku. Na akci si pak všichni budou moci bezplatně zapůjčit golfové vybavení a vyzkoušet si hru na místě, kde je golf doma.,“ uvedl Martin Trita, výkonný ředitel Ypsilon Golf Liberec.

Dětský den na Ypsilonce

23. září 2023 od 13 do 17 hodin,

Ypsilon Golf Resort, Ke Klubu 17, 463 31 Mníšek – Fojtka

Dětský den a den otevřených dveří na golfovém hřišti Ypsilonka

Hlavní body programu:

  • golfové soutěže o ceny

  • chippování a puttování s trenéry

  • exhibice golfových profesionálů

  • prohlídka golfového muzea

  • skákací hrad pro děti

  • jízda na golfových buggy

  • soutěže o pobyty na unikátních hausboatech

  • Dětský golfový turnaj od 14 hod.

  • Navazující koncert kapely Těla u přehrady Fojtka

  • a další.

Více informací:www.ygolf.cza facebooková stránka Ypsilon Golf Liberec.

Tagy