weby pro nejsevernější čechy

Bílí Tygři se při utkání s Plzní připojí k oslavám sta let od vzniku Československé republiky

Blíží se významné jubileum. V neděli 28. října oslavíme přesně 100 let od vzniku Československé republiky. Vzhledem k tomu, že právě v tento den odehrají Bílí Tygři své utkání s Plzní, rozhodli se ho pojmout ve slavnostním duchu.

Zápasu bude předcházet speciální ceremoniál, který připomene vznik samostatného Československa. Jeho součástí bude hymna, kterou tentokrát uslyšíte v netradičním podání pěveckého sboru Cum Decore, nebo slavnostní úvodní buly.

Bílí Tygři obléknou v první třetině utkání limitovanou edici dresů vytvořených u příležitosti stoletého výročí vzniku Československé republiky. Kromě tygřích prvků na těchto trikotech nebudou chybět ani symboly Československa. Po skončení utkání půjdou tyto dresy do elektronické aukce a fanoušci je tak budou moci získat jako unikátní památku na tento významný den.

Přestávkový program doprovodí pěvecký sbor Cum Decore národními lidovými písněmi. Návštěvníci ČS klubu nebo VIP prostor se pak mohou těšit také na gastronomický zážitek v podobě specialit tradiční české kuchyně.

Tímto speciálním doprovodným programem se Bílí Tygři připojí k oslavám stoletého výročí vzniku Československa po celé České republice.

Úvodní buly utkání padne v Home Credit Areně tradičně v 16:00

Tagy