weby pro nejsevernější čechy

Večer v Naivním nabídne představení pro teenagery a koncert

Na konec listopadu si liberecké Naivní divadlo připravilo další Večer v Naivním, tentokrát věnovaný teenagerům a jejich rodičům.

V pondělí 29. listopadu 2021 v 19:30 hodin uvede inscenaci Řekl bych nějakej vtip a pak bych umřel smíchy, komedii pro děti od dvanácti let inspirovanou světem počítačových her. Po představení jsou pak diváci srdečně zváni na koncert folk-rockové kapely Poslední šance Míry Ošance.

V rámci listopadového Večera v Naivním se mohou diváci z řad veřejnosti těšit na komedii pro náctileté Řekl bych nějakej vtip a pak bych umřel smíchy (fear, uncertainty & doubt).
Původní hra, kterou pro Naivní divadlo napsal Šimon Olivětín (vlastním jménem René Levínský), vznikla na základě rozsáhlé sociologické analýzy dnešních „dvanácti-čtrnáctiletých“. Je o nich a pro ně.

Režisérka Michaela Homolová společně s Barborou Jakůbkovou (výprava) a Filipem Homolou (hudba) vytvořila moderní, převážně činoherní představení, které působivou vizuální formou vtáhne diváky do virtuálního světa známých počítačových her a komiksů.

Divadelní hru si užijí jak dospívající, pro něž je virtuální prostředí běžnou součástí života, tak i dospělí, kterým představení umožní lépe porozumět současné generaci teenagerů.

Hudební tečku za Večerem obstará v divadelním baru kapela Poslední šance Míry Ošance.
Folk-rockové uskupení pod vedením korepetitora a herce Míry Ošance má na playlistu jak autorské písně, tak songy legendárních Crosby, Stills, Nash & Young a Peter, Paul & Mary.

Tagy