weby pro nejsevernější čechy

Večer v Naivním nabídne představení pro teenagery a jazzový koncert

Naivní divadlo Liberec zve ve středu 22. března na další ze svých Večerů v Naivním, který je tentokrát určen teenagerům a jejich rodičům. Ti se mohou v 19:30 hodin těšit na inscenaci  Řekl bych nějakej vtip a pak bych umřel smíchy, komedii pro náctileté inspirovanou světem počítačových her. Součástí večera je pak také koncert zbrusu nového jazzové seskupení NBN Trio, který se uskuteční po představení v divadelním Klubu.

Březnový večerní program Naivní divadlo věnuje dospívajícím a dospělým divákům. Ve středu 22. března v 19:30 hodin uvede komedii pro náctileté  Řekl bych nějakej vtip a pak bych umřel smíchy (fear, uncertainty & doubt). Původní hra, kterou pro NDL napsal Šimon Olivětín (vlastním jménem René Levínský), vznikla na základě rozsáhlé sociologické analýzy dnešních „dvanácti-čtrnáctiletých“. Je o nich a pro ně.

Režisérka Michaela Homolová společně s Barborou Jakůbkovou (výprava) a Filipem Homolou (hudba) vytvořila moderní, převážně činoherní inscenaci, která působivou vizuální formou vtáhne diváky do virtuálního světa známých počítačových her a komiksů. Užijí si ji jak dospívající, pro něž je virtuální prostředí běžnou součástí života, tak i dospělí, kterým umožní lépe porozumět současné generaci teenagerů.

Hudební tečku za Večerem obstará v Klubu NDL zbrusu nové jazzové seskupení NBN Trio. Repertoár je tvořen převážně z vlastních aranží a autorských skladeb členů (kontrabas: Emil Novotný, piano: Filip Baader, bicí nástroje: Ladislav Nič).

Tagy