weby pro nejsevernější čechy

Filmový víkend opět přilákal stovky filmových nadšenců

Filmový víkend je dlouholetou tradicí turnovského letního kina. Letošními trháky dvounočního filmového maratonu byly hlavně aktuální letní novinky Barbie a Oppenheimer. Areál letního
kina dostal tematickou výzdobu a pořadatelé oblékli kostýmy. Vedle balónků nechyběl atomový výbuch nebo třeba stánek Barbieland.
První večer navštívilo Filmový víkend více než 550 diváků. Vedle dvojáku „Barbenheimer“ doplnila program i finská akční jízda Sisu. V průběhu večera se losovalo o dárky s filmovou tématikou, ale třeba také o vstupenky a občerstvení zdarma.
Sobotní noc komplikovalo počasí, nad Turnovem se od rána držel dešťový mrak, který se ani s koncem dne nehodlal přemístit, pouze měnil intenzitu deště. Mnohé návštěvníky tak počasí
bohužel odradilo. I tak se atmosféra nesla ve velmi optimistickém duchu a našla se celá řada filmových nadšenců, kteří přes vytrvalý déšť absolvovali celý sobotní program. Promítaly se filmy Mission: Impossible Odplata – První část, Indiana Jones a nástroj osudu a kultovní Rambo.
„Letošní ročník bohužel značně poznamenal déšť a chladné počasí, což je velká škoda, protože se podařilo zajistit opravdu zajímavý program plný letních novinek. Bylo ale skvělé vidět, kolik filmových nadšenců v sobotu vydrželo i v konstantním dešti. Také v pořadatelském týmu jsme si letošní pokračování této skvělé tradice užili a už se těšíme na další ročník,“ komentuje akci manažer kina Pavel Krupař.

Tagy