weby pro nejsevernější čechy

Pozvánka do liberecké knihovny: Klub německého filmu, autorské čtení Karola Sidona a hudební pořad pro děti Vrátka k muzice

Na začátek příštího týdne si pro vás Krajská vědecká knihovna v Liberci připravila zajímavé akce.

V pondělí 16. 4. se můžete od 18.00 v rámci cyklu Klub německého filmu těšit na promítání německého dramatu JACK. Pro desetiletého Jacka je rodina to nejdůležitější na světě. Jednoho dne však jeho matka zmizí. A tak se ji společně se svým malým, šestiletým bratrem vypraví hledat… Promítáme německy s německými titulky.

V pondělí 16. 4. v 18.30 přivítáme v pořadu Spisovatelé do knihoven pana KAROLA SIDONA. Pro své posluchače si připravil příběhy z knihy Malý pan Talisman. Pohádky pro dospělé, které nás naplňují nadějí, že vroucí prosby mohou být vyslyšeny. Ne vždy přináší řešení prekérních situací Bůh sám, někdy ho zastoupí malý pan Talisman a pomáhá lidem tam, kde si nemohou pomoci sami. Čtení spisovatele a dramatika Karola Sidona má úžasný přesah, a to hlavně díky jeho znalostem a laskavému humoru.

V úterý 17. 4. je od 16.00 pro předškolní a nejmladší školní děti připraven pravidelný pořad VRÁTKA K MUZICE. Spolu s průvodcem panem Zdeňkem Rakušanem se děti vydají na „hudební“ výlet za zvířátky.

V úterý 17. 4. od 17.00 si můžete přijít „zblízka“ prohlédnout naši knihovnu a zodpovědět si otázku, zda ZNÁTE NAŠI KNIHOVNU?. Projdeme se společně po knihovně a ukážeme Vám, co vše nabízíme. Začínáme ve vstupním prostoru knihovny u informačního pultu.