weby pro nejsevernější čechy

Startuje aukce hraných dresů ze sezony 2017/18

Právě dnes (pondělí 16. 4.) startuje tradiční dražba originálních hráčských dresů Bílých Tygrů Liberec. Fanoušci mají šanci získat cennou památku na sezonu 2017/18, kdy Bílí Tygři nastupovali v novém designu svých trikotů. Do dražby jde kompletní bílá sada s jednou modrou výjimkou.

Celkem se v dražbě objeví 35 dresů, tedy kompletní sestava širšího kádru týmu. Velkým lákadlem budou jistě dresy současných českých a slovenských reprezentantů Filipa Pyrochty, Jana Ordoše, Adama Jánošíka nebo Martina Bakoše. V aukci ale samozřejmě nechybí ani dresy opor Marka Kvapila, Romana Willa, Martina Ševce, Ladislava Šmída nebo Tomáše Filippiho.

Specialitou je hned dvojice dresů brankáře Jaroslava Januse. Ten se nejprve v této sezoně několikrát představil s číslem 1, než mu byl připraven trikot s jeho dvaatřicítkou. Zmíněnou barevnou výjimkou je pak dres se sedmnáctkou Lukáše Dernera, který je k dostání v modré variantě.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Elektronická aukce dresů skončí v pátek 18. 5. 2018 v 18 hodin. Zúčastnit se jí může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu www.sportovniaukce.cz.