weby pro nejsevernější čechy

Vánoční Všudybud potřinácté!

Co by to bylo za Vánoce bez pořádného večírku na jejich úplném začátku? Co by to bylo za svátky bez Vánočního Všudybudu? Všechen ten shon okolo vás, všechny domnělé povinnosti společně na chvíli prostě vypneme a necháme za dveřmi Cafe baru Nebe. 22. 12. 2018 v 19:30 Vás čekáme na značkách.

Tradičně očekávejte menu 4 zajímavých kapel, které hýbou českolipskou nebo celorepublikovou scénou, kapel, které stojí za to sledovat a hlavně poslouchat. Takoví jsou Decadent Harmony, jeden z nejzajímavějších lokálních interpretů za poslední roky. Zjistíte, jak vnímá hudbu mladá generace muzikantů skrze odkazy na blues nebo Jimiho Hendrixe.

Jsme velmi rádi, že do České Lípy poprvé zavítá introspektivní duo Kalle, které za obě své desky získalo žánrového Anděla. Těšte se na jejich podmanivý melancholický projev s nezaměnitelnou zpěvačkou Veronikou Buriánkovou a šikovným kytaristou Davidem Zemanem.

Dále vystoupí noise-rocková kapela Sýček, která si zakládá na hutném, repetetivním pojetí hudby, která je tento rok katapultovala na pódia velkých letních festivalů.

Na závěr mejdanu vystoupí a jistě vás roztančí zas o něco starší a tlustší Papír sklo plasty, kultovní rocková formace, která představí nové písně z připravovaného alba.

Tagy