weby pro nejsevernější čechy

Mezi Dvorci je přichystána zóna pohody, hudby a radosti

Festivalový otvírák sezóny 2019 obstaral tentokrát nezvykle brzy letos osmnáctiletý ÚTULEKFEST na hradě Střekov. Já Vás ale chci pozvat na můj milovaný jednodenní festiváleček MEZI DVORCI, který letos už poosmé obsadí prostor střekovského parku T.G.Masaryka.

Velmi aktivní střekovská komunita s Petrem Barančíkem ve spolupráci s Činoherním studiem a Honzou Plouharem připravila opět lahodné hudební a divadelní hody. V sobotu 18. května vše vypukne v pravé poledne a start patrně jako předloni obstará výtečný dětský soubor REV!VAL z Teplic. Doporučuji nepromarnit, budete koukat! Na podiu se postupně vystřídají, jak je Mezi Dvorci zvykem, různožánrová hudební uskupení. Petrem Barančíkem objeveni v Banátu se představí 12:PIET, ústečtí Beatles THE BOOM (takže určitě zazní istbýna), mladé hudební talenty D-FENCE či projekt Jirky Pletánka STRANGE FETISH. 
Hlavní hvězdou celého festiválku bude letos k mé veliké radosti LENKA DUSILOVÁ, klobouček, vážení pořadatelé! Pro mne osobně ale bude asi letos nejzajímavějším překvapením ohlášená návštěva herceNorberta LICHÉHO (mohli jste ho vidět třeba na prknech Činohráku, když tu hostoval coby Spalovač mrtvol) s kapelou SKRAT. 
Divadelní složku Mezi Dvorci tentokráte svěřili pořadatelé spolku SPEKTÁKL.

Pořadatelé sdělují, že pro letošek nebude pro děti připraven skákací hrad, ale rozhodně bude postaráno, aby se děti nenudili, třeba ty škrabošky, že jo (viz zde ->). A spolehnout se můžete na příjemnou domáckou atmosféru stejně jako na skutečnost, že bude krásně, protože akí ludia, také počasie! Tak neseďte doma a dorazte!

Tagy