weby pro nejsevernější čechy

Nové plátno, nový projektor a nový zvuk! A taky zrušená premiéra.

tak sem se rozhodl, ze napisu rovnou do tela mejlu a rovnou Dousovi a ze se s tim zas nebudu mazat, ani to po sobe moc kontrolovat, vypustim proud myslenek, automaticky psani, na zachod neni cas, zena mi nosi kafe, abych to vydrzel, hrozne to jede, pisu vsema deseti, nemam cas na hacky carky, stejne uz jsem takhle jednou psal, zadny pohorseni jsem tim nevzbudil, nevidim tedy duvod, proc bych tak nemohl psat dal, snad vam to ani ted nevadi.
zazil jsem ted takovou divnou vec, jeste jsem to nezazil. v divadle jsme zrusili premieru, mela byt v patek, tale nepovedlo se to, nedavalo smysl ji poustet mezi lidi, zrusila se. videl jsem herce, jak byli utrmaceny a nestastny. proste to tak najednou vyslo, nesedlo si to. nebyva to zvykem, ale stava se to, pamatuju, jak na mne nedavno vyskocilo nekde na netu, ze divadlo na zabradli rusi den pred dnem d premieru, taky z umeleckych duvodu. myslim, ze je dobry drzet si lajnu, nepustit mezi lidi neco, o cem si nejsem na 100procent jistej, ze bude doplnovat vizi a historickou poetiku. neni to pak uplne jednoduchy to vysvetlit a uz vubec ne obhajit, ale myslim, ze umelecka rada – teda takovej vrcholnej umeleckej arbitr v kazdym divadle – by na takovy rozhodnuti mela mit svaty pravo.
taky jsem nedavno zazil takovou divnou vec, jeste teda driv, nez jsem zazil tu prvni vec, o ktery pisu v predchozim odstavci. lidi z usti – dneska jich je uz nekolik stovek – se slozili a poslali do hranicare penize na novou techniku, uz se mi ani nechce psat to slovo digitalizace, ale byly to prachy na novou digitalizaci. z hranicare se koncem ledna vyloupne kinosal, kde bude novy platno, novej projektor a novej zvuk. byl jsem vazne prekvapenej, protoze pred 14 dny, kdy se narust penez na uctu hithitu zastavil, jsem si rikal: tyvole, kamaradi uz dali, ted bude hrozne tezky najit lidi z obliga, co do hranicare obcas skocej, ale vyraznejsi vztah si k nemu neudelali. jaaaj, jak sem se mylil, ono to zas zaclo rust a nakonec snad v pondeli me nekdo na tajmlajne upozornil, ze je vybrano, ze se to podarilo zlomit. tak fakt klobouk dolu, todle je vazne super! muzu slibit, ze na programu se uz pracuje.
sedim ted doma u kompu v kuchyni a snazim se to tady nejak dokoncit a poslat zas ven tradicne na poslednim miste nejakej hudebni tip. tak jo, ale tech tipu tam bude vic, neco pres 30? snazil jsem se od zacatku roku 2019 davat si do playlistu na apple music pisnicky, co me zasahly, co me bavily a ke kterejm se celej rok rad vracim a porad mi delaj radost, vytrhnou me z letargie. playlist prikladam, snad na mne nebudou nasrany ti, co nemaj icajky.
Tagy