weby pro nejsevernější čechy

Nová karta otevírá návštěvníkům Teplic městské atrakce

Společnost VisitTeplice pro letošní turistickou sezónu připravila novinku, která má přilákat návštěvníky k nejvýznamnějším památkám i dalším atraktivním cílům. Nová TepliceCARD má verzi pro jednotlivce i celou rodinu.

„Návštěvníky města tak chceme přimět k tomu, aby si ho maximálně užili a nemuseli neustále přemýšlet nad placením. S kartou ušetří podstatnou částku,“ říká Pavla Lehnerová, výkonná ředitelka VisitTeplice.

Jednotlivec za kartu zaplatí jen 360,- korun a dostane služby v hodnotě 580,- korun, rodinná verze pro dva dospělé a dvě děti stojí 1.110,- korun a nabízí služby za 1.580,-  korun. „Všechny výhody je možné čerpat postupně, tedy i v rámci opakovaných návštěv, až do konce platnosti vydané karty,“ dodává Pavla Lehnerová.

V ceně nejvýznamnější památky, vyjížďky i nákupy

Karta obsahuje vstup k ostatkům Svatého Clari, vstup na vyhlídkovou věž, vstup do teplického zámku včetně jedné expozice podle vlastního výběru, vstup do botanické zahrady, jízdu turistickým vláčkem Humboldt a jízdu vyhlídkovým kabriobusem na Doubravku. Dospělí návštěvníci navíc dostanou pivo zdarma v pivovaru Monopol a nejnovějším benefitem je stokorunová poukázka na nákup v obchodním centru Galerie Teplice.

„Věřím, že už teď je to spousta důvodů, proč si naši kartu pořídit,“ říká šéfka VisitTeplice a nevylučuje, že budou přibývat i další lákadla.

Držitel karty navíc dostane QR kód k aktivaci turistické aplikace Premiant eGuide stažené do mobilu nebo tabletu. Ta provází turisty po nejzajímavějších místech Teplic v devíti jazycích.

Společnost VisitTeplice od roku 2017 poskytuje služby v oblasti cestovního ruchu a volnočasových aktivit pro návštěvníky města Teplice, regionu Teplicka a Ústeckého kraje. Ve své oblasti je jedinou společností takového typu. Provozuje vlastní informační centrum a webové stránky www.visitteplice.com. Propojuje místní hotely, restaurace, muzea a ostatní provozovatele zařízení cestovního ruchu. Společnost poskytuje průvodcovské služby a spravuje řadu významných místních památek, např. poutní místo nad ostatky křesťanského mučedníka ze 4. století St. Clari nebo vyhlídkovou věž kostela sv. Jana Křtitele s interaktivní expozicí. VisitTeplice provozuje jízdy turistickým vláčkem Humboldt a výlety kabriobusy, nabízí turistům kartu na levnější jízdenky a vstupenky a mobilní aplikaci v devíti jazykových mutacích.

Tagy