weby pro nejsevernější čechy

O výsledku rozhodla druhá třetina, Tygři: Berani, 5:2

Předposlední utkání základní skupiny hokejové extraligy dopadl pro domácí tým dobře, vybojoval důležité tři body a udolal hosty z Moravy 5:2.

První třetina byla sice v režii Tygrů, ale přesto, že měli převahu a násobně více stříleli na branku hostů, byly to střely spíše propagační a ojedinělé výpady hostů mohly příznivcům domácím připomenout zápasy z podobným průběhem, kdy iniciativa nebyla korunována úspěchem a náhodný gól mohl naprosto narušit průběh utkání.

Naštěstí pro liberecké se jim ve druhé třetině podařilo střeleckou impotenci vyléčit a v rychlém sledu měnili stav zápasu. Bulíř, Musil, Gríger a Birner se trefili a bylo to 4:0.

Hosté potom kontrovali Okálem, do konce třetiny ale ještě skóroval Najman.

Zdálo se, že je rozhodnuto a třetí třetina byla o poznání nudnější. Snahu můžeme přiznat spíše zlínským, kteří ještě korigovali závěrečný výsledek, když po pěkném sólovém úniku překonal domácího brankáře Václavek.

Dnešní zápas byl hlavně o konečném pořadí v tabulce a nasazení do play off a dvoubodový náskok dává Tygrům naději, že budou nasazeni ze čtvrtého místa. Definitivně se ale rozhodne až v neděli ve Vetkovicích.

Tagy