weby pro nejsevernější čechy

Po famozním obratu mají první čtvrtfinálové vítězství Tygři

Tenhle zápas, kterým otevřeli domácí své letošní playOff byl zajímavý nejenom pro příznivce zúčastněných týmů, ale zcela jistě i pro sázkaře, protože v polovině zápasu přišel nečekaný obrat a nakonec po zasloužené remíze následovalo prodloužení, ve kterém rozhodl Michal Birner.

Zápas začal očekávatelně, oba týmy hráli zodpovědně, ale přes to bylo znát, že hosté z Hradce měli větší chuť a důraz a domácí odpovídali spíše platonicky střelami z velké dálky.

Skóre tak na konci první třetiny otevřel Kelly Klíma. Ani začátek druhé třetiny nenaznačil, že by se mělo něco na obraz hry změnit. Hned v pětadvacáté minutě přidal další branku Růžička.

Domácí šli potom do oslabení, ve kterém však zahrozili rychlým výpadem, hradecké však zachránila tyčka a z protiútoku  zvýšil na hrozivých 0:3 Orsava.

Těžko říci, co se stalo potom, ale Tygři se probrali a nastartovali svou cestu z změnou stavu.

Ve třicáté čtvrté minutě jim naději vrátil Gríger a ve třetí třetině přidali zápis mezi střelce i Lenc a Musil. Ten dokonce necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby.

V prodloužení měli šance obě mužstva, šťastnější byli nakonec domácí když sedmdesáté sedmé minutě dorazil stále silný Hradec Michal Birner.

Druhý domácí zápas se hraje hned zítra.

Tagy