weby pro nejsevernější čechy

Liberec:Vítkovice 6:1, v předkole playOff se Tygři utkají s Kometou

Dnesšní, poslední zápas základní části, předskočila tahle zpráva od Bílých Tygrů:

Bílí Tygři Liberec společně s Nadací Syner a partnerem klubu společností Bus Line zorganizovali dopravu padesáti uprchlíků z Ukrajiny do Liberce, kde najdou nejnutnější zázemí. Týmový velkokapacitní autobus Bílých Tygrů se na cestu vydal na začátku tohoto týdne a zpět do Liberce se zcela zaplněn vrátil dnes v ranních hodinách. V hotelu Aréna je aktuálně ubytováno 90 uprchlíků, převážně žen a dětí.

Respekt, stejně jako spousta respektu všude kolem nás. Idi na chuj, Putine.

Zápas samotný pak byl zcela v režii domácích. První branka padla už ve dvaadvacáté sekundě a celá první třetina patřila Tygrům. Když se za domácí počtvrté trefil Zachar, střídalo se v brance hostí a Doleše nahradil Stezka.

Druhou třetinu zahájila zdařilou střelou Ridera. Pro změnu hned v sedmačtyřicáté vteřině skóroval Illéš, ale k obratu nedošlo. Následovala série vyloučení na obou stranách, Tygři ale měli dnes svůj den. Dařilo se jim, puky neodskakovaly, drželi se v útočné třetině, prostě radost pohledět. Alespoň tedy pro domácí fanoušky. Ti se dočkali vyvolávaného bůra, když se trefil Najman.

Třetí třetina byla z těch, které už skoro nikdo nechce aby se hrála. Domácí měli vysoký náskok, hostům se nadařilo…

Poslední branku stačil dát ještě Filippi a bylo hotovo.

Jestli toto vítězství přinese domácím sebevědomí a klid na hokejky uvidíme už v pátek, kdy se utkají v prvním utkání předkola playOff s brněnskou Kometou.

Branky: 0:22, Rosandič (Liberec) 1:0, 4:50, Kolmann (Liberec) 2:0, 9:56, Ivan (Liberec) 3:0, 13:57, Zachar (Liberec) 4:0, 20:47 Illeš (Ridera) 4:1, 23:44 Najman (Liberec) 5:1, 51:47 Filippi (Liberec) 6:1

Tagy