weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (posedmnácté v roce 2018)

Minulý týden byla zahájena turistická sezóna, doufejme tedy, že počasí vydrží jak je a budeme toho mít možnost využít.

I když po pravdě já osobně nebudu mít zrovna moc příležitostí někde pochodovat, protože program je zase víc než přeplněn.

V pondělí 23. dubna 2018 se do varnsdorfského Městského divadla vrací taneční představení Na dech. Pro školy. Tento týden poprvé. A já pak zase odjíždím.

V úterý 24. dubna 2018 proběhne Na dech hned ve dvou časech, aby se prostřídaly všechny školy. Odpoledne žákovský koncert varnsdorfské ZUŠ. Někteří určitě zavítají do Městské knihovny VarnsdorfMěstské knihovny Varnsdorf.

Ve středu 25. dubna 2018 Na dech potřetí, tentokrát jako dopolední workshop na jedné z místních základních škol. Do toho Den otevřeých dveří MŠ Zahrádka Varnsdorf. Odpoledne zápis budoucích varnsdorfských prvňáčků. Přednáška o Gruzii může být zajímavá, ale cizina jde už dlouho mimo mne. A na Standu Barka na rumburský Kopeček se nedostanu.

Ve čtvrtek 26. dubna 2018 tradiční kolize. Varnsdorfská Lidovka a jazz, rumburští divadelníci na Střelnici, v krásnolipském Falkenštejnu Baumaxa.

Samozřejmě nevíme zdaleka o všem. Co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři. Po ostatním se porozhlédněte, kde je vám libo.