weby pro nejsevernější čechy

Činoherní studio Ústí nad Labem v březnu

První jarní měsíc bude ve Varšavské nabitý k prasknutí. Chystá se na nás další premiéra, rozjede se příprava velikonoční pohádky, zavítají k nám na hostování dva soubory a k vidění bude většina současného repertoiru Činoheráku.

Prvním hostem bude hned v úvodu března Městské divadlo Most, které přiveze fiktivní drama  TEROR Ferdinanda von Shiracha v režii Filipa Nuckollse. K vidění v pondělí 2.března v 19.00
Druhé hostování nás čeká naopak na konci března a Švandovo divadlo přiveze novou inscenaci  ZTRACENÁ ČEST KATEŘINY BLUMOVÉ, kterou pohostinsky režíroval umělecký šéf Činoheráku David Šiktanc, vidět v něm můžete Marušku Štípkovou a Boba Jaskowa, oba jsou ústeckým divákům dobře známí. Představení proběhne 31. března v 19.00.

Premiérou měsíce bude inscenace ANTIGONA s podtitulem Fuck you, Daddy. Podle Sofoklova textu ji režíruje Doddo Gombár a inscenace se dívá skrze starou antickou hru na naši současnost. Sofoklovo rodinné a politické drama zaostřuje na souboj idejí a střet generací.  V hlavní roli se představí Andrea Berecková, objeví se tu i Anička Fišerová, Kryštov Rímský, Marta Vítů, Lukáš Černoch, Petr Uhlík a Adam Ernest. Premiéra se odehraje 27.března, první repríza pak 29.března.

Na své si přijdou i děti, pro ně je připraven skvělý ČARODĚJŮV UČEŇ (4.března v 18.00) a PINOCCHIO (8.března v 17.00). Nejnovější inscenace ČS FUNNY GAMES bude k vidění hned dvakrát, a to 9.března a 30.března, vždy od 19.00

Další program v březnu :
451 STUPŇŮ FAHRENHEITA 6.března
LIDOJEDI 11.března
POSLEDNÍ KŠEFT 12.března
LOBBY HERO 18.března
SEN NOCI SVATOJÁNSKÉ 20.března
PAN KOLPERT 21.března

V Obejváku pak můžete vidět PAŠKÁL 14.března a velmi vydařené MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ A VĚDY UKRAJINA 24.března. Všechna představení začínají vždy v 19.00.

Přeji Vám radostný začátek jara a CHOĎTE DO DIVADLA!

Tagy