weby pro nejsevernější čechy

Léto na náměstí v Liberci završí sobotní pivní festival. Návštěvníkům nabídne přes 70 druhů piv a doprovodný program 

Tradičním Libereckým pivním festivalem vyvrcholí v sobotu 3. září letošní Léto na náměstí v Liberci, jehož program za uplynulé dva měsíce navštívily tisíce obyvatel i návštěvníků města. Celkem třináct pivovarů tentokrát nabídne návštěvníkům ochutnávku více jak 70 druhů piv.

Festival přivítá první návštěvníky v 10 hodin dopoledne a potrvá až do 22 hodin večer.

„Kromě přehlídky různých druhů piv se lidé můžou těšit také na nabídku slané a sladké kuchyně. A to včetně kuriozity, kterou bude stánek s prodejem pochutin a pokrmů s hmyzem. Součástí sobotního zakončení Léta na náměstí bude v rámci pivního festivalu i bohatý doprovodný program, kdy se na podiu postupně vystřídá několik interpretů, kteří divákům nabídnou různé hudební žánry.Přímo v poledne si na počest festivalu a konání celé série kulturních akcí v rámci Léta na náměstí společně připijí primátor Liberce Jaroslav Zámečník a zástupce Pivovaru Svijany, který je hlavním partnerem sobotního festivalu,“ říká Ondřej Červinka, který akci pro město Liberec ve spolupráci s partnery zajišťuje.

Od zahájení až do 12.00 hodin se hostémůžou těšit na vystoupení hudební formace Mecheche Band. Následovat budou The Cubes nebo looper Iggy. O odpolední a večerní zábavu se pak postarají skupiny S.R.O. a Cover Power. Finále pak bude patřit skupině Sound City. Celým dnem bude slovem a zpěvem provázet zpěvačka a moderátorka Genny Ciatti.

Tagy