weby pro nejsevernější čechy

Noc divadel si v Naivním divadle užije celá rodina

Na Noc divadel, která letos připadá na sobotu 18. listopadu, si Naivní divadlo Liberec připravilo zajímavý program pro malé i velké diváky. Zatímco odpoledne si rodiče s dětmi užijí Pohádku do dlaně, večer bude patřit dospívajícím a dospělým, kteří se mohou těšit na nejnovější inscenaci v repertoáru Naivního divadla s názvem Horror vacui. Mezi oběma představeními si pak mohou zájemci přijít zahrát Divadelní šipkovanou – netradiční procházku zákulisím s úkoly a hrami pro děti. 

Je tu listopad a s ním i oblíbená Noc divadel, která tradičně připadá na třetí sobotu v měsíci. Naivní divadlo Liberec se stejně jako v předešlých letech připojuje k oslavám tohoto významného divadelního svátku a láká na zajímavý program.

Ten odstartuje v sobotu 18. listopadu v 15:00 hodin Pohádkou do dlaně, inscenací o koloběhu ročních dob v přírodě, která je určena divákům od 5 let. Po skončení představení mohou rodiče s dětmi vyrazit po budově Naivního divadla na tzv. Divadelní šipkovanou.

„Podle speciálního plánku postupně diváci navštíví řadu stanovišť v našem zákulisí, v kancelářích, skladu dekorací či v truhlárně, kde na ně bude čekat nějaký zajímavý úkol. V cíli je pak pro děti připravena i malá odměna. Na Divadelní šipkovanou se mohou rodiny či jednotlivci vydat kdykoli v časovém rozmezí 16.15 – 18.00 hodin a neměla by jim zabrat více jak pětačtyřicet minut, vstupné je zdarma,“upřesnil Vít Peřina, dramaturg Naivního divadla.

Závěrečný večerní program je již určen dospívajícím a dospělým, zváni jsou v 19:30 hodin na inscenaci Horror vacui, čerstvou novinku inspirovanou životem a dílem grafika, malíře, řezbáře, spisovatele a filozofa Josefa Váchala.

Tagy