weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý pátý týden roku 2017

Inu, když už ty dva měsíce prázdnin v podstatě stály za prd, alespoň to vyšlo tak, že si ukrojily ještě pár dní ze září a prodloužily se tak o několik příjemných hodin volna.

Pro mne se veškerý program smrskává jen a pouze na sobotu 2. září 2017. Bohužel letos nemohu využít nabídku KČT Krásná Lípa a vyrazot s nimi na klubový zájezd do Českého středohoří (Třebívlice jsou v plánu už druhý rok, od přednášky Rosti Křivánka o Ulrice). Nestihnu žehnání křížové cesty u Lobendavy. A nedám ani letošní Tour de Zeleňák. Dopoledne totiž budu na II. ročníku volejbalového turnaje Mládí 2017 u sportovní haly ve Varnsdorfu, a odpoledne až hluboko do noci na Festivalu pro radost hned vedle. A mezi tím bych snad mohl stihnout neformální setkání s malířkou Merlin Jahodovou a s filantropkou PhDr. Jarmilou Divišovou Ph.D. v dílně čokoládovny Mana v Krásné Lípě, kde půjde hlavně o prohlídku a prodej obrazů vystavených v místní galerii, předání nových obrazů, neformální povídání o umělecké tvorbě, vášni z tvoření, o čokoládě a dobrých lidech.. Takže tak a víc nic.

Na další koukněte do plakátků, i když je stejně jako vždycky určitě nemáme všechny. Něco najdete také v našem kalendáři, i když mne stále méně baví do něj akce doplňovat. Navíc nikdy nemůžeme tvrdit, že bychom snad všechno věděli