weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podesáté v roce 2018)

Divný čas, divný mrav. Z předvídané oblevy je další holomráz, i když mírnější. Přidal se nárazový vichr a fičák je to i v oblastech, o kterých se mi snad ani mluvit nechce…

V pondělí 5. března 2018 Dětská scéna 2018 v rumburském DDM, který na rozdíl od svého varnsdorfského protějšku zvládá perfektně o všech plánovaných akcích s předstihem informovat. O něco později v rumburském muzeu přednáška, kterou už varnsdorfští slyšeli.

V úterý 6. března 2018 se Radek Andonov přesune do varnsdorfské Městské knihovny s příbuzným tématem. Potřeboval bych tou dobou sedět na 2 židlích zároveň, protože ředitelka kamenickošenovského muzea má ve skoro stejné době přednášku o sklářích. A rumburští vyzkouší návrat do minulosti.

Ve středu 7. března 2018 se možná něco děje Na Kopečku v Rumburku, jenže tam mají poslední dobou také potíže se zveřejňováním aktualit na webu či na FB (leden 2018?). Takže třeba Balahala.

Ve čtvrtek 8. března 2018 by to zas bylo na dvě židle a klonování. Docela by mne zajímala přednáška Život četníka za první republiky na Mimoňsku a v jeho okolí, přednost ale má podstatně bližší koncert v aule ve Varnsdorfu.

To je asi vše, co mi z nadcházejícího týdne stojí za zmínku. Možná by se někde něco dalšího našlo, my víc prostě nevíme. Co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři.