weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – jedenáctý týden roku 2018

Za chvíli končí další týden, a dle stále zmatenějších předpovědí se zase vrací zima.

Čtvrtek 15. března 2018 = Traviata.

V pátek 16. března 2018, kdybych nešel výjimečně zase jednou do práce, táhlo by mne to do Jablonce nad Nisou. Stavte se třeba na Fabrice v Doubici na Vláďu Málka nebo na Deafestu III. na Střelnici ve Varnsdorfu.

Sobota 17. března 2018 je plná sportu. V Krásné Lípě by se mělo řecko-římsky zápasit, ale najít o akci někde něco je nad mé síly. Varnsdorfští (a předpokládám, že nejen oni) atleti jedou naVelikonoční halu Jablonec nad Nisou 2018. I Šluknov je plný podivných slov a termínů, koná se tu International sport marathon. Já se ale budu motat nanejvýš zase kolem basketu. V tělocvičně pod úřadem U11, místní hrají v 9 a ve 13. Odpoledne dívčí mašina U15. Večer muži (byť se mi na webu basketbalové federace o tomhle zápase nepodařilo najít ani čárku). Bohužel se mi mezi to těžko podaří nacpat letošní mažoretkovou soutěž v Rumburku, letos nastěhovanou na Dymník. Komu to nestačí – v Horním Podluží tvoření, v Krásné Lípě zpěváček (opět bez zjistitelných podrobností), v Jiřetíně pokec se starostou, v Dolním Podluží nejprve divadlo a pak nezávislé kapely, další muzika v Homegrown-Clubu ve Varnsdorfu. A i když jsem všechny ostatní plesy vynechal, zmínám alespoň ten Kocouří na Lidovce.

V neděli 18. března 2018 je situace obdobná. Dopoledne ve stejnou hodinu začíná v hale basket U14 a v tělocvičně pod úřadem volejbal. Po skončení předchozího zápasu nastupují tento víkend podruhé holky U15. Odpoledne v době fotbalu já budu odpočívat v Městském divadle ve Varnsdorfu.

Zbytek hledejte v našem kalendáři a na připojených plakátech. Nebo taky někde jinde – opakuji stále dokola, že neumíme najít zdaleka všechno.