weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (potřinácté v roce 2018)

Není na světě člověk ten… Stačí si jen o nějaké akci pomyslet, že to byl slušný průser, a nejraději by mi zakázali přístup do města, možná na celou planetu – takže se pak místo rozšiřování nabídky a získávání dalších informací zabývám spíš tím, jestli se na to úplně nevykašlat.

V úterý 27. března 2018 hodlám stihnout Velikonoční jarmark na ZŠ Východní Varnsdorf. A večer do Městského divadla. Je tu i mnoho dalšího. Velikonoční program v Dolním Podluží či koncert v Dolní Poustevně, koncert v Městské knihovně ve Varnsdorfu, divadlo v Rumburku. A to bych třeba i rád zajel zase jednou do Jablonce nad Nisou na vernisáž. Nehodlám se ale přetrhnout, poslední dobou čím dál méně.

Ve středu 28. března 2018 další Velikonoce, tentokrát tradiční harašení v ateliéru varnsdorfské ZUŠ. V Krásné Lípě by tou samou dobou měla být školní akademie a ve Šluknově koncert ke Dni učitelů. O chvíli později další termínový konflikt. Ve stejnou dobu jako dávno naplánovanou komentovanou prohlídku Lorety prsklo děčínské muzeum vernisáž nové výstavy v rumburské pobočce. Prý u koho si to rozházím. A večer se rumburáci dočkají Olympicu.

Ve čtvrtek 29. března 2018 s KČT Krásná Lípa směr Kutná Hora. A prý se vrátíme včas, abych stihl večerní bluesrock na varnsdorfské Lidovce.

Je toho samozřejmě mnohem víc a o spoustě akcí / událostí / výstav / expozic / atd. prostě nevíme. Co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři.