weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pošestnácté v roce 2018)

Dalších pár pracovních dní před námi.

Jak to mám asi udělat, je-li 5 pracovních dní, z nichž jeden mám být (ano, i já) v práci a dva dny pryč? A akcí je výjimečně zase dost?

V pondělí 16. dubna 2018 soutěží děti-zdravotníci ve Šluknově na zámku v poskytování první pomoci.

V úterý 17. dubna 2018 dopoledne na rumburském náměstí tradiční Den Země, ve Varnsdorfu odkládaný fotbal a Městská knihovna Varnsdorf.

Ve středu 18. dubna 2018 hnedle zrána pokračuje Liga severu středních škol Šluknovského výběžku stolním tenisem ve varnsdorfské herně. Večer Městské divadlo Varnsdorf nebo povídání v Rumburku Na Kopečku.

Ve čtvrtek 19. dubna 2018 nedokáži využít nabídky svého objevu loňského roku, akce Geoparku Ralsko se překrývá s ostatními. Já se snad dostanu na otevření přeshraniční stezky (čímž začíná několikadenní maraton otevírání turistické sezóny Českého Švýcarska). Tím ovšem nestíhám Den otevřených dveří na ZŠ Východní Varnsdorf. A vynechám jak Helčino povídání v Jiřetíně pod Jedlovouo výletování, tak diapozitivy v Městském divadle Varnsdorf. Ale snad bych poprvé v životě mohl zajít do Homegrown-Clubu ve Varnsdorfu, Martin Kratochvíl a JazzQ jsou velkým lákadlem.

Samozřejmě zase nevíme zdaleka o všem. Co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři.