weby pro nejsevernější čechy

Liberec porazil Piráty na jejich stadionu a v domácím zápase Třinec

Po minulém týdnu, kdy liberečtí Tygři nedali ani gól a nezískali ani bod byl druhý ligový týden úspěšnější. Brali všech šest bodů a chytili se i střelci.

O zápase v Chomutově se dočtete na jejich webu, v neděli se jim dařilo i proti soupeřům ze severní Moravy.

První třetina sice nebyla výsledkově ani hokejově nijak oslnivá, na konci druhé si však už domácí vytvořili tlak a v poslední pečetili svůj zlepšující se výkon.

Filip Pešán
Bílí Tygři Liberec
Do utkání jsme vstoupili relativně slušně, první třetina byla naprosto vyrovnaná. V úvodu druhé periody začal Třinec tahat za delší konec, nás ale podržel vynikající Roman Will. Od druhé poloviny zápasu jsme začali hru otáčet a náš výkon se stabilizoval. Vstřelili jsme branky a utkání zaslouženě vyhráli.

Marek Zadina
HC Oceláři Třinec
Chtěli jsme v Liberci uhrát nějaké body. První třetinu jsme podle mě neodehráli špatně, bylo to vyrovnané. Do druhé dvacetimitutovky jsme měli velmi dobrý vstup, měli jsme výborný pohyb v útočném pásmu. Šanci jsme bohužel neproměnili žádnou a následně obdrželi branku. V závěrečné třetině jsme inkasovali potřetí a naše hra se sesypala. Přestali jsme bruslit a domácí měli více ze hry. Chtěl bych vyzdvihnout výkon naše gólmana, který nás v těžkých chvílích podržel.

Silným zážitkem, nikoli hokejovým, byla kampaň do obecních voleb, která obsadila nejen stadion, ale i jeho nejbližší okolí. I tady se máme ještě nač těšit)

Tagy