weby pro nejsevernější čechy

Utkání s autogramiádou, módní přehlídkou a hlavně s Kometou Brno už od 14:00

V neděli 2. prosince přivítají Bílí Tygři v Home Credit Areně úřadujícího mistra Kometu Brno. V doprovodném programu se fanoušci mohou vedle tradičních atrakcí těšit i na módní přehlídku za účasti vybraného hráče Tygrů. Po skončení zápasu, který bude beze sporu šlágrem 23. extraligového kola, je pak připravena tradiční předvánoční autogramiáda kompletního týmu Bílých Tygrů. I proto je začátek zápasu posunut už na 14 hodin. Home Credit Arena bude otevřena jako tradičně hodinu před začátkem utkání.

Modní přehlídka,na které bude představena kolekce oblečení Bílých Tygrů pro sezónu 2018/2019, se uskuteční v první i druhé přestávce utkání u infopultuHome Credit Areny.Na přehlídkovém molu se představí také útočník Bílých Tygrů a reprezentační „dvacítky“Michal Teplý.

Přibližně hodinu po skončení utkání bude na programu autogramiáda kompletního A- týmu Bílých Tygrů. Hráči se budou podepisovat přímo v prostorách Home Credit Areny v sektoru Česká Spořitelna Klubu.  Stejně jako v případě posledních dvou podpisových akcí bude kladen důraz na bezpečnost a plynulý průběh autogramiády. Do prostoru, kde se autogramiáda uskuteční, se bude vcházet přes turniket hlídaný ostrahou a druhým vstupem se bude zase odcházet ven tak, aby se lidé nehromadili před hráči a nebránili tak dalším zájemcům o podpisy. Ve fanshopu i ve stáncích na ochozu Areny budou v prodeji nové edice triček s podobiznami opor týmu, předměty s vánoční tématikou včetně adventních kalendářů a další tradiční upomínkové předměty. V mezičase od konce utkání do začátku autogramiády bude fanoušky bavit moderátor Jan Havlíček a také DJ Aleš Matoušek. Podpisová akce bude trvat přibližně 90 minut.

 

Tagy