weby pro nejsevernější čechy

Nemocniční příběhy pana Kůrovce (7) Kamarád

Návštěvy rodiny u lůžka nemocného jsou jaksi samozřejmé, ideálně uvítáte, když taková návštěva celou dobu pláče, nebo vám oznámí: „Tati, ve třídě se vyskytly vši.“ Namísto plačící manželky prohlédnete synáčkovi vlásky a je to. Oproti takovým je zde další skupina a to jsou kamarádi. Nejdřív píšou esemesky o tom, jak si válím šunky, simuluji, nemakám a hlavně přichází dotaz kolik už jsem „dal“ sestřiček. (S nepříliš erotickou kyslíkovou maskou na obličeji, rozkošnou kanylou v krční žíle a odkazem na svůj článek o sestřičce kundičce mám čisté skóre 0, to mi můžete věřit.) No a když třeba náhodou odvětím, že je mi docela ouvej, rozhodnou se mě navštívit. Až když dorazí, zjišťuji, že s ohledem na to nízké skóre je zřejmě třeba vylepšit moje libido něčím speciálním.

Ano, nejlepší nápad je totiž mi na na Jipku přinést pornočasopis. Tentokrát to byl vysoce kvalitní majstrštyk s názvy na potisku jako: „Huňatá Markéta čeká na Donga“, nebo „Karla chčije na popelnici“. Píchne mě u srdce a přístroje zaznamenají zvýšený tlak, puls a nižší saturaci. Podotýkám, jsa upoután na lůžko, nemám tu odpadkový koš, zavírací stolek, ani skříňku, jen takový odkládací taburetek na čaj a obědy a tam to nemůžu nechat ležet. To by sestřičce, co mi přinese večeři, asi ujely cvičky. S prkenným úsměvem tedy dárek přijímám, aby chudák kámoš nebyl smutný. Pokecáme, zvedne mi náladu tím, že vypadám hrozně, poučí mě, abych kosil ty sestřičky a jde domů. JENŽE: ten časák! co s ním… Nezbývá, než ho schovat pod deku, tam se teď nikdo nebude dívat. Vizita je až večer a až přijde manželka, tak ho vyhodí. To jsem ovšem zcela nezakomponoval ženskou logiku.

Přišla žena. Ahoj co je nového. Ale dobrý, dobrý, pokecáme o dětech, mých hodnotách trombocytů a pak si vzpomenu. Jo, něco tady mám, sahám pod deku a vytahuji pornáč. Tak široce otevřené oči mojí manželky jsem již dlouho neviděl…“Fando!!! Co to má znamenat.?! Prosím tě zlato vezmi to a vyhoď. Naprosto zblblá žena, pornáč balí do kabelky a uraženě odchází. Znáte to, jak ženské tak jako pohazují naštvaně zadkem, tak to přesně dělá…. No nic, je to pryč, sranda bude, až ho doma vyhrabou děti…. a že ho vyhrabou.

Tagy