weby pro nejsevernější čechy

Desetiletá moderátorka, prvňáci na ledě a děti v kabině A-týmu, i to je mimořádný program zápasu s Chomutovem

V neděli 3. února přivítají Bílí Tygři v Home Credit Areně chomutovské Piráty a toto utkání zpestří speciální doprovodný program pro rodiny s dětmi.Nejen, že tradice „dětských zápasů“ nebude přerušena už 8. sezónu v řadě, ale navíc se děti poprvé budou moci i aktivně zapojit do dění na ochozu a tribunách. Celým programem spolu se stálým tygřím moderátorem Janem Havlíčkem fanoušky provede desetiletá Mia Gabryšová z dramatického oboru liberecké ZUŠ. Díky online soutěži se také 10 dětských výherců stane na jeden den součástí týmu Bílých Tygrů! Nabídneme jim vyjímečný hokejový zážitek v těsné blízkosti ledové plochy a samotných hráčů Bílých Tygrů, když se za týmem vydají bezprostředně po skončení zápasu přímo do kabiny.

Soutěž odstartuje na oficiálních tygřích infokanálech už ve čtvrtek a potrvá do pondělního večera.  Stačí zaslat fotografii, na které malí fanoušci fandí oblečení „do Tygřího“, na emailovou adresu redakce@hcbilitygri.cz. Soutěž je určena dětem do 15 let. Více informací na www.hcbilitygri.cz.

Malí novináři

Ve spolupráci s Dětskou Televizí Liberec bude po skončení utkání uspořádána tisková konference s hráči a trenéry obou celků. Kromě zkušených sportovních novinářů se jí budou účastnit rovněž děti, redaktoři liberecké dětské televize a také výherci naší online soutěže. Dětská televize bude hostem Bílých Tygrů v průběhu celého hracího dne, tedy i na dopoledním rozbruslení a při předzápasovém programu týmu.

Děti na scénu!

Vedle dětské moderátorky budou aktivními protagonisty doprovodného programu i další děti. Trio malých zpěváčků odzpívá státní hymnu a v první přestávce zápasu se pak na ledě v krátkém zápase v minihokeji představí tygří prvňáčci.

Hokejový trénink o ceny

Pro nejmenší bude už před začátkem utkání (15:00-16:00) při vstupu do areny připraven „lehký hokejový trénink“, kdy na 4 stanovištích musí prokázat své schopnosti. Vyzkouší si střelbu na branku, poznávání hráčů a jejich čísel, či pravý „hokejový balanc“. Po úspěšném absolvování tréninku si pak děti mohou vytočit některou ze zajímavých cen na kole štěstí.

Možná přijde i kouzelník

Stejně jako v loňském roce se v obou přestávkách utkání v prostoru u infopultu Areny postará o zábavu kouzelnický bavič a performer Čárykluk, během jehož vystoupení nebývá nouze nejen o triky, ale i o legraci.

 

 

 

 

 

 

Tagy