weby pro nejsevernější čechy

V pondělí 20. května zahájí Bílí Tygři předprodej permanentních vstupenek na sezónu 2019/2020. Opět se snídaní pro nejrychlejší fanoušky a mnoha novinkami

V pondělí 20. května v 7:00 bude zahájen prodej permanentních vstupenek na extraligový ročník 2019/2020. Pro novou sezónu Bílí Tygři přicházejí s mnoha novinkami, ať už v systému prodeje, tak v benefitech pro držitele celosezónních karet.

Stejně jako v předchozích letech bude navíc pro nejrychlejší permanentkáře nové sezóny připraveno několik překvapení. Ten, kdo si přijde pro permanentku v den zahájení prodeje v čase od sedmi hodin do půl desáté, se může těšit na lehkou snídani a setkání s vybranými hráči A týmu. Majitel vůbec první permanentní vstupenky na sezónu 2019/2020 pak obdrží také originální Tygří dres.

Permanentní vstupenky se budou prodávat do všech kategorií na tradičních předprodejních místech i online. Cena permanentní vstupenky se pohybuje od 2 500 Kč (fanklub) až po 5 500 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 000 Kč i vícev porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do 30. června, kdy končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Připraveny jsou znovu zlevněné permanentky pro děti, studenty a seniory.

Pro novou sezónu přicházejí Bílí Tygři také s výraznými novinkami. Tou první je takzvané „dynamické vstupné“. V praxi to znamená, že si fanoušci mohou zakoupit permanentní i klubovou kartu v průběhu sezóny, přičemž její cena se bude dynamicky měnit podle počtu utkání, které v sezóně ještě zbývá odehrát. Druhou novinkou je možnost změnit umístění permanentní vstupenky v průběhu sezóny a třetím novým prvkem je pak možnost online přeposlání permanentky jinému fanouškovi.

Nově si také novopečení majitelé permanentek mohou vybrat z 5 rozdílných vizuálů karet.

Výhody k permanentkám

Vedle dárků pro nejrychlejší permanentkáře v den zahájení prodeje se mohou všichni majitelé nových permanentních vstupenek těšit na tradičnívěcný dar s novým tygřím vizuálem. Výrazným bonusem je předkupní právo na zápasy play-off i na novou sezónu. Permanentka dále zaručuje volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině hokejové Ligy mistrů a přípravná domácí utkání.

Zcela nově se mohou držitele permanentek a klubovek těšit na benefity v rámci nového věrnostního programu Bílých Tygrů. Odměny se budou odvíjet od počtu navštívených zápasů v rámci sezóny.

 

Tagy