weby pro nejsevernější čechy

Do Teplic na to nejlepší z blues, bluegrassu, country i rocku

Novou koncertní sérii připravilo Radio Dixie spolu s legendárním teplickým klubem KNAK. V rámci Dixie On the Road vystoupí kapely se žánrovým zařazením v southern rocku, country, blues, rockabilly, bluegrassu, folku a amerikany.

Těšit se můžete na The Cell, Něžnou noc (Blanka Šrůmová & Jan Sahara Hedl), Livin Free, Leicht family, Taxmeny 50. let, The Wild Roots a mnohé další.

Kapacita živých koncertů bude omezena aktuálními hygienickými normami, fanoušci si však budou moci užít také livestream přímo z domova a podpořit vystupující přes portál Donio.cz či zakoupením limitované edice CD se záznamem koncertu. Patronátu nad koncertní sérií se ujala bluegrassová legenda Míša Leicht.

28. května odstartují cyklus The Cell, nejslavnější zástupci jižanského rocku na tuzemských pódiích. Kapela se pohybuje na scéně od roku 2002, po personálních obměnách stanul na postu frontmana Michal Cerman, kterého můžete znát i z přenosů televizní soutěže Star Dance coby výrazného vokalistu Moondance Orchestra Martina Kumžáka.

The Cell mají na kontě tři alba, předskakovali Johnu Mayallovi, ZZ Top, Smokie a mnoha dalším, často koncertují také za hranicemi. Své fanoušky mají v Německu, Polsku i USA.

Do Teplic si pozvali také několik hostů.

Radio Dixie vysílá od roku 2013 pro příznivce americké hudby, aut, motorek, přírody i historie, během několika let si stanice vypěstovala oddanou mnohatisícícovou posluchačskou základnu. Více informací a přehled chystaných koncertů naleznete na www.dixieontheroad.cz

Tagy