weby pro nejsevernější čechy

Divadelní herna přímo v hledišti aneb Noc divadel v Malém

Jako každoročně i letos se v sobotu 18. listopadu Divadlo F. X. Šaldy zapojí do celorepublikové akce Noci divadel. Sál Malého divadla se promění v netradiční hernu, ve které členové činoherního souboru připraví naprosto originální jedinečný a neopakovatelný program.
„Věříme, že podobně jako v minulých letech se večer ponese v rozmarném duchu a prozradit můžeme, že herci Divadla F. X. Šaldy se vám (divákům) představí trochu jinak, než jak je znáte z
běžných představení," uvedla pro ČTK šéfka činoherního souboru Kateřina Dušková.
Celým večerem, který začne v 19.00, bude provádět herec Zdeněk Kupka. Ostatní členové souboru činohry si připravili řadu scének, které postupně odehrají. Bude ovšem potřeba, aby diváci dávali větší pozor než obvykle. Každý návštěvník při vstupu do sálu, kam si výjimečně bude moct vzít i své občerstvení z divadelního baru Jedno v Malém, obdrží míček se slosovatelným číslem a divadelní křížovku. Tu pak budou ve skupinách nebo samostatně podle indicií skrytých ve scénkách herců vyplňovat. Úspěšní luštitelé vhodí svůj míček s unikátním číslem do osudí, ze kterého se vylosují výherci hodnotných, tradičních i netradičních divadelních cen. Je na co se těšit.
Kromě programu na hlavním sále Malého divadla je pro diváky připraven i bar Jednoho v Malém a hudební vložky mezi programy, které rozezní foyer divadla. V klubu bude možnost zhlédnout výstavu divadelních fotografií herečky Markéty Tallerové.
Vstupné je čistě symbolické, 1,- Kč, a místa lze rezervovat online na evstupenka.cz nebo osobně na pokladnách DFXŠ. Neváhejte a přijďte zkusit štěstí přímo do Malého divadla, věříme, že některá místa se ještě uvolní přímo 18. listopadu před 19.00.

Tagy