weby pro nejsevernější čechy

The Legend of Lunetic konečně v České Lípě!

Představení The Legend of Lunetic mělo být jedním z vrcholů loňského Českolipského divadelního podzimu, jenomže nebylo, protože choroby stále ještě ovlivňují možnosti hrát či nehrát. Už loni v říjnu ale organizátoři festivalu přisllíbili, že Česká Lípa tenhle příběh uvidí takže po něděli, 6. března se držitelé vstupenek a permanentek z loňska mohou těšit do divadla, což je dobrá zpráva a ještě lepší je informace, že je k dispozici ještě několik vstupenek což můžete zkontrolovat tady https://1url.cz/WuXVA nebo na pokladně KD Crystal ve všední dny od 15 do 18 hodin nebo na pokladně Jiráskova divadla před začátkem představení.

Přijďte zavzpomínat na dětství a dospívání v 90. letech.

Příběh nejúspěšnější kapely v dějinách české hudby. Kapely, která vznikla omylem a příběh generace, která na ní omylem vyrostla. Příběh, který ti dává naději, že i když se narodíš v Mostě, pořád se můžeš stát legendou. Čtyři zástupci jedné generace pátrají po původci svého zničeného vkusu. A pod nánosem devadesátkových cetek nalézají s patřičným humorem děsivou pravdu.

Představení samotné je velice dobře hodnocené, ti kteří dorazí 6. března do českolipského divadla se ale mohou těšit ještě na besedu s tvůrci, ve které si mohou ujasnit, jestli jsme tenkrát žili v divné době, nebo jsme byli divní my sami.

Tagy