weby pro nejsevernější čechy

Na trh vstupuje nová Rybička z recyklovaných kapslí Nespresso, kterou vyrobila firma Mikov

Dnem 25. října se dostává do prodeje limitovaná série nové podoby legendárního nože Rybička, kterou Mikov vyrobil podle návrhu profesora Michala Froňka z ateliéru Olgoj Chorchoj. Střenky nože jsou z recyklovaných kapslí od kávy Nespresso.
Limitovaná edice o velikosti tisíc kusů je výsledkem intenzivní spolupráce lídra na trhu luxusních kávových kapslí Nespresso s tradičním českým výrobcem nožů Mikov a špičkovým designérským studiem Olgoj Chorchoj.
Rybička je navržena v minimalistickém designu s přihlédnutím k podobě nože Rybička, který již více než sto let oslovuje generace dětí i dospělých. Její obráběné střenky jsou z recyklovaného hliníku z použitých kapslí Nespresso, čepel i pero jsou z nerezové oceli.
Kompletní výtěžek z prodeje limitované edice Rybičky bude věnován na podporu Nadace Terezy Maxové. Nože lze výhradně zakoupit ve značkových prodejnách Nespresso nebo v internetovém obchodě firmy Nespresso.
Důležitým cílem prodeje Rybičky Nespresso je upozornit na potřebu správného nakládání s odpady a ekologický přístup k životu. Oba tyto body patří mezi důležité hodnoty, ze kterých vychází i podnikání firmy Mikov, která sídlí v Mikulášovicích v srdci tzv. Českého Švýcarska.

Tagy