weby pro nejsevernější čechy

Odemykání dětského potenciálu: V Liberci přednáší Jan Mühlfeit

Chcete se dozvědět, jak poznat, v čem je a bude vaše dítě dobré? Jako rodič asi víte, jestli mu jde spíš matematika nebo jazyky, ale rozpoznáte také, jestli tíhne spíše k roli organizátora, analytika? A jak s ním pracovat a motivovat jej?  Odpovědi nejen na tyto otázky se dozvíte na přednášce stratéga, kouče a mentora, jenž přednáší i na univerzitách v Harvardu a Cambrige, Jana Mühlfeita a jeho spolupracovnice Kateřiny Novotné. Přednáška Odemykání dětského potenciálu uzavře cyklus tří besed pořádaných v rámci Olympiády dětí a mládeže 2019 a jejichž návštěvnost se vyšplhala na 300 diváků.

Český vzdělávací systém, ale i mnozí rodiče, se často soustředí na to, aby děti pracovaly na zlepšení svých slabin. Pomíjejí ale silné stránky, které by bylo potřeba rozvíjet, protože právě na nich bude, nebo by mělo, dítě do budoucna stavět. „Na přednášce pomůžeme rodičům pochopit, jak odhalit individuální talent dítěte a jak jej využívat. Pokud totiž dojde k propojení talentu s tím, co člověka baví a naplňuje, s největší pravděpodobností nalezneme oblast, v níž se bude dítě samo chtít rozvíjet, v níž bude úspěšné, a tedy i šťastné,“ popisuje Jan Mühlfeit s tím, že důležitý není jenom cíl, ale také cesta, která k jeho naplnění vede.

Informace k přednášce:

Datum konání: 11.6.2019
Čas: od 18:00 do 19:30
Místo konání: Velká aula TU Liberec, budova G

Vstupné: zdarma

Nutná je registrace předem zde: http://bit.ly/2Wk7ZOj

Olympiády dětí a mládeže 2019 (ODM 2019) se zúčastní na 4 000 sportovců a trenérů z celé České republiky. Soutěžit se bude v devatenácti disciplínách na 24 sportovištích.  Slavnostní zahájení ODM 2019 se uskuteční 23. 6. od 17 hodin v HomeCredit Aréně v Liberci.

 

Tagy