weby pro nejsevernější čechy

Porta přiveze na Lagunu hvězdná jména

Jsou to dva roky, kdy z tradiční Porty, soutěžního hudebního festivalu, vyrostla soutěž nová, Interporta, která sází především na svoji mezinárodnost. U Laguny na Severní Terase v Ústí nad Labem se bude ve dnech 13.-15.června hledat vítěz hned několika kategorií. Kromě soutěžících bude k vidění a slyšení bohatý doprovodný program a v krásném prostředí se představí několik skutečných hvězd, nejen v žánru folk, country a trampské písně.

Ve čtvrtek od 20.00 se představí MALINA BROTHERS, tedy to nejlepší z českého bluegrassu. Pátek přivede na podium hned několik opravdových hvězd – od 15.00 zahraje DĚDA MLÁDEK ILEGAL BAND se svými výtečnými covery Mládkových hitů, a že jich je. Od 17.00 pak vystoupí legendární  SPIRITUÁL KVINTET, který oslavuje pětapadesát (sic!) let svého trvání s Jiřím Tichotou v čele a v roce příštím definitivně ukončí svoje aktivní hraní. Páteční večer pak zpestří hvězda hvězd swingující  ONDŘEJ HAVELKA a jeho MELODY MAKERS.

I sobota bude nacpaná skvělými hosty. V 15.45 se po neskutečně dlouhé čase v Ústí představí RANGERS-PLAVCI se svými největšími hity. Večer pak od 18.00 postupně projdou portovním podiem JUSTIN LAVASH, geniální BRATŘI EBENOVÉ a bard českého folku PAVEL DOBEŠ. Sobotu navíc zpestří Jahodobraní. A bude nádherně po všechny dny. Tak přijďte.

Kompletní soutěžní i doprovodný program na www.interporta.cz

Tagy