weby pro nejsevernější čechy

Užijte si podzimní prázdniny v iQLANDII

Před deštěm a nudou se o podzimních prázdninách schovejte v iQLANDII! Čeká vás tu totiž nadupaný program. Těšit se můžete na nové Hry a hlavolamy, Halloweenské tvoření nebo strašidelnou science show.

Porazte chrchlu zákeřného

Deskovou hru Activity znáte už zpaměti a chtěli byste si zahrát něco nového? Pak určitě dorazte v sobotu 26. října otestovat Hry a hlavolamy, které přiveze do iQLANDIE RNDr. Jaroslav Flejberk. Z „deskovek“ si budete moci zahrát třeba hru Bacteria Hysteria, v níž budete bojovat proti bacilům jako rýmák prskavý či chrchla zákeřný. Kromě toho zde bude k vidění i vyzkoušení několik hlavolamů ze sedmitisícové sbírky doktora Flejberka.

Halloweenské tvoření pro nejmenší

Pro ty nejmenší si připravil iQPARK, jedna z expozic iQLANDIE, Halloweenské tvoření. Děti si zde vyrobí strašidelné masky či halloweenské dekorace, např. netopýra nebo dýni. Vše si budou moct odnést domů a využít třeba k výzdobě svého pokoje.

Science show ve strašidelném duchu

Plno vědecko-zábavných pokusů na vás čeká na science show, kterou můžete během prázdnin vidět denně. Všechny experimenty provádějí odborní lektoři, kteří dokážou vás i vaše děti nadchnout pro vědu. Zkusíte si tu třeba držet hořící bubliny a uvidíte na vlastní oči barevné ohně sahající až ke stropu. Těšit se můžete i na pěnové dělo, kouzla s kapalným dusíkem a mnoho dalšího.

 

Harmonogram:

Otevírací doba během podzimních prázdnin: 26. 10. – 29. 10.   9–19 hodin

  1. 10.                    9–17 hodin

Hry a hlavolamy: v sobotu 26. 10. od 10 do 17 hodin – zdarma v rámci vstupného do expozic

Science show: denně od 11 a 16 hodin

Malá science show: denně od 13 hodin

Halloweenské tvoření: denně od 14 hodin ve třetím patře iQPARKU

Laborky pro veřejnost Divnohmoty: denně od 10 a 14 hodin – rezervační lístek k vyzvednutí na pokladně

Dětská laboratoř Divnohmoty: denně od 13 a 15 hodin, vhodně pro děti od 4 let

Více informací na www.iQlandia.cz

IQLANDIA, o. p. s., je členem České asociace science center.

 

Tagy