weby pro nejsevernější čechy

Veřejný sál Hraničář získal peníze na digitalizaci kina. Ve veřejné sbírce přispělo 727 lidí.

Radostné Vánoce má letos Veřejný sál Hraničář v Ústí nad Labem. Ve veřejné sbírce přispělo 727 přátel a příznivců této kulturní instituce, která již pět let velmi výrazně ovlivňuje kulturní dění v krajském městě. Vybraná částka 576 000,- Kč bude použita především na digitalizaci kina, čímž se rozšíří nabídka především premiérových filmů. Kino tak získá obraz i zvuk ve vysoké kvalitě.
Přispívající si za svůj příspěvek mohli vybrat z velkého množství dárků i zážitků. Ukázalo se také, že v Ústí nad Labem je podpora kultury pro mnoho lidí důležitá.

Přátelé, kamarádi, příznivci Hraničáře, děkujeme! Tenhle úžasný výsledek je jen vaše zásluha. My jsme dojatí až na půdu Hraničáře.
Vaše podpora pro nás moc znamená. Nejde jen o ty peníze, za které pro vás konečně pořídíme důstojnou promítací techniku, ale hlavně o ten pocit, že naše práce má smysl. Nadšení pro rok 2020: level 1000. Takže ještě jednou: DĚKUJEME 🖤
Samozřejmě by to nešlo ani bez lidí, kteří Hraničáři nabídli své služby, produkty nebo sami sebe, aby naši kampaň podpořili. Máte to u nás! VOSTO5Cafė ve FoyerNERREATočílasELBE DOCK ⁓ Cena Pavla KouteckéhoAdéla Bierbaumer a její WörtníkSimona PekařováHoupací koněOwLPivovar MonopolLadislav Zibura,  Martin Raudenský, Jan Šrámek, Jirka Dvořák, Pavel Matoušek!
A poděkování si zaslouží rozhodně i celý tým Hraničáře, který pro vás kampaň připravil a držel při životě.“

Digitalizace kina by měla proběhnout v lednu 2020 a Hraničář chystá slavnostní zahajovací projekci.

 

Tagy