weby pro nejsevernější čechy

LIberec v dalším prodloužení a penaltách neobstál, podlehl Kometě 2:3

První třetina čtvrtého zápasu sezony mezi Bílými Tygry a Kometou z Brna nepřinesla mnoho vzruchu, žádnou vyloženou šanci a jedno vyloučení na straně hostů, kteří paradoxně právě při vlastním oslabení ohrozili v únicích Krále vícekrát než v samotném průběhu hry, kdy se hrálo pět na pět.

Druhá třetina přesilovkami začala. Brněnští dokázali první využít, když zavěsil Horký, domácí svou druho přesilovku nevyužili, ale se stavem spokojeni nebyli a tím, kdo stav měnil byl Derner. Potom, v další přesilovce, skvěle trefil Bulíř. Výhoda vedení ale domácím nevydržela do konce třetiny, když na 2:2 srovnal Zbořil. Branky ovšem daly zápasu přeci jenom větší dynamiku a utkání bylo přeci jenom zajímavější.

Budou liberečtí počtvrté v sezoně hrát prodloužení?

Ano, letos je šedesát minut málo. Ve třetí třetině měla obě mužstva dobré sekvence, změnit stav se ale ani jednomu nepodařilo a to ani v prodloužení. Rozhodovaly tedy penalty a v této disciplíně byly lepší hosté. Rozhodující branku vstřelil Holík. Tygrům doma zůstal pouze bod.

 

Góly:Horký (Kometa) – 0:1, 29:59 Derner (Liberec) – 1:1, 36:03 Bulíř (Liberec) – 2:1, Zbořil (Kometa) – 2:2, Nájezd: Zbořil – 0:1

Tagy