weby pro nejsevernější čechy

Další plichta a jenom jeden bod, Liberec – Plzeň 3:2p

Po sérii pěti zápasů, které v základní hrací době skončili remízou a potom si tedy každý ze soupeřů připsal alespoň nějaký bod překvapivě stejně skončil i šestý zápas letošního ligového ročníku.

Po prvních dvou třetinách hokeje bez chuti a bez zápachu to ovšem vypadalo na to, že domácí vyhoří úplně. Ani množství přesilovek, které hráli nenaznačily, že by si mohli sáhnout alespoň na nějaký bod a plzenští, kteří také nepředváděli nějaký koukatelný hokej alespoň dokázali dvakrát skórovat a na Tygry by vsadil asi jenom opravdu zapálený fanoušek.

Třetí třetina ale nakonec přeci jenom přinesla nasazení, důraznou hru a další dvě branky, kterými se domácím podařilo stav zápasu vyrovnat, takže si sázkaři, kteří vsadili další plichtu přišli na své.

Nastavení bylo dnes hodně krátké. Po jedné akci Tygrů zaútočili hosté a Zámorský, který dal dnešní první gól dal i ten poslední a dva body si vezou hosté do Plzně.

Branky: 11:32 Zámorský (Plzeň) 0:1, 22:44 Mertl (Plzeň) 0:2, 44:21 Bulíř (Liberec) 1:2, 53:15 Flynn (Liberec) 2:2, 60:34 Zámorský (Plzeň) 2:3

Tagy