weby pro nejsevernější čechy

Pardubice rozhodly jedenáct sekund před koncem, Tygři : Dynamo 4:3

První minuta, první střela v první přesilovce a první gól. Takhle by zápasy měly začínat, jenom tady by asi domácí namítli, že hosté by jim přeci jenom mohli dát přednost. V polovině první třetině ale došlo i na domácí, kteří dali asi jeden z nejkurióznějších branek, kterou jsme (nejen) letos mohli vidět.

Puk se odrazil z brankového prostoru a vysokým obloukem vylétl do prostoru mezi kruhy a zatímco i bránící i útočící hráči  puk marně hledali, opřel se do něj Filippi a do nekryté poloviny branky Romana Willa a srovnal stav.

I druhá třetina začala gólem hostů a i ve druhé třetině se podařilo domácím vyrovnat. Jenomže tentokrát kromě začátku patřil hostům i konec a Sedlák tři vteřiny (!!!) před sirénou znovu zařídil jednogólový náskok pro Pardubice.

Kdo jiný než Flynn by měl zařídit vyrovnání? Skvělou střelou se mu to skutečně podařilo a začínalo se znovu.

Obě mužstva měla šance, Kváča předvedl několik skvělých zákroků, přesto to Tygrům tentokrát nestačilo ani na ten jeden bod za remízu.

Minutu a půl před koncem zápasu šel na trestnou lavici za zákrok, který samozřejmě faul, ale faul, za který se často nevylučuje ani v průběhu celé hry. Ale tak to chodí.

Domácí tlaku hostů nakonec podlehli a jedenáct vteřin před koncem zápasu dostali branku a bylo rozhodnuto.

Ale sedmatřicátý zápas tohoto ročníku přinesl spoustu branek, vzruchu a pěkných hokejových momentů na obou stranách hřiště, přijela spousta pardubických fanoušků a dohromady s těmi domácími vytvořili báječnou atmosféru.

Fanoušci hokeje mohou být spokojeni, ti pardubičtí ale o něco víc.

Góly:0:43 Radil (Pardubice) – 0:1, 9:50 Filippi (Liberec) – 1:1, 23:33 Čerešňák (Pardubice) – 1:2, 28:12 Nedomlel – 2:2 – (Liberec), 39:57 Sedlák (Pardubice) – 2:3, 47:44 Flynn (Liberec) – 3:3, 59:49 Kousal (Pardubice) 3:4

Tagy